Doe de test Doe de test

Welk type kot
past het best
bij jou?

Doe de test
kot huren hasselt

CampUS Community

CampUSpark, dat is meer dan drie torens studentenkamers in Hasselt. Het zijn onze studenten die van CampUSpark een community maken, een plek waar het samen goed vertoeven is. Waar straffe verhalen en flink studeren elkaar afwisselen. Of waar je soms gewoon een wedstrijdje zetelhangen houdt.

To do’s

Geen enkele dag is saai op CampUSpark, daar zorgen de bewoners en onze KEO hoogstpersoonlijk voor! Van beachparties tot winetastings en kookworkshops. Van kroegentochten in Hasselt tot movienights op het groot scherm. Of simpelweg good old spaghetti samen opslurpen. Vervelen, wat is dat?

Home away from home

CampUSpark is je tweede thuis, je home away from home. Je hebt je eigen kot in Hasselt, maar ontmoet jouw kotgenoten in de grote gemeenschappelijke keukens en zitruimtes waar je samen studeert, tv kijkt of klaagt over die ene taak die je nog moet afmaken. (Maar waar je echt geen zin in hebt.) En waar zo nu en dan al eens een stevig feestje durft losbarsten. Welkom thuis!

Work hard, play hard

Op zo’n toffe plek zou je haast vergeten dat het studentenleven ook betekent dat er gestudeerd moet worden. * Boeeeee! * Of je je nu terugtrekt achter je eigen bureau of samen studeert in de gemeenschappelijke ruimtes, met de motivatie van je kotgenoten own je die examens. We’re in this together!