Doe de test Doe de test

Welk type kot
past het best
bij jou?

Doe de test
kot huren hasselt

Essentials

CampUSpark zou CampUSpark niet zijn zonder onze studenten, uiteraard… #cute #slijmbal. Maar ook niet zonder deze CampUS must haves. Geloof ons, CampUSpark has what it takes. Kom alles te weten over je nieuw kot in Hasselt!

Geen pottenkijkers

Elk kot heeft zijn eigen wc, douche en lavabo. Want hoe leuk het communityleven op CampUSpark ook is, op sommige momenten heb je liever geen pottenkijkers… (See what I did there.)

Hotspot alert

Met scholen, parken en Hasselt centrum op een boogscheut, is CampUSpark dé uitvalsbasis om de beste hotspots te ontdekken. Waar gaan we jou het meest terugvinden? Joggend in het park, cappuccino drinkend in de koffiebar of flink in de les? Wie kiest voor op kot gaan in Hasselt, is helemaal mee!

Safety first

Is je mama ook zo bezorgd? Vertel ze dan dat CampUSpark beschikt over videocamera’s en dat deuren geopend moeten worden met sleutelbadges. Wedden dat ze toegeeft? Ook je fiets heeft niets te vrezen in onze overdekte fietsstallingen.

The one and only KEO

KEO, say what? Jawel, maak kennis met Joris, de enige echte Kot Executive Officer op deze aardbol. Met al je vragen, problemen of knotsgekke ideeën, kan je bij hem terecht. Extra troef: zijn spaghettisaus is keiiiiiiiigoed.

Co-living

Op kot leven, dat is samenleven. Op CampUSpark is er ruimte zat om op te trekken met al je kotgenoten. Grote gemeenschappelijke keukens, hangout rooms met tv’s of zelfs een beamer met groot scherm, co-study rooms… Trek je terug op je kot, als je toch even geen zin hebt in mensen om je heen. We’ve all been there.

Onze koten:
#lifegoalstimes3

Een kot huren in Hasselt? Onze drie nieuwe torens bieden moderne kamers op studentenmaat. Ontdek onze verschillende types koten: Cosy, Classy of Couple. Drie maal verschillend, drie maal scoren.

Vraag rondleiding