Doe de test Doe de test

Welk type kot
past het best
bij jou?

Doe de test
kot huren hasselt
overzicht
28 mei 2019

Blokken in Hasselt: 4 tips om te ontspannen

Het einde van het academiejaar is in zicht. En dat betekent dat de blokperiode ook weer voor de deur staat. Blokken in Hasselt: een sociaal isolement van vastgeroest zitten achter je bureau… Of toch niet helemaal? Want zo nu en dan eens goed ontspannen, maakt de blok meteen draaglijker. Wij geven je onze favoriete tips!

Work it out

Sta op van je luie stoel, gooi de benen los en beweeg! Vlakbij CampUSpark vind je het zwembad van Kapermolen, waar je naar hartenlust kan baantjes trekken. Maak een wandeling door het Kapermolenpark en de Japanse tuin, trek je loopschoenen aan of maak een toertje op de fiets. Erna kan je dubbel zo fris verder blokken in Hasselt.

Pick a movie

Je verstand even op nul zetten? Een filmpje meepikken tijdens het blokken in Hasselt is altijd een goed idee. Rep je naar de Kinepolis (vlakbij CampUSpark), of nestel je met je kotgenoten in de gemeenschappelijke ruimte, gebruik het groot scherm en maak je eigen bioscoop. Eens goed lachen met een komedie of meebrullen met een drama: het kan toch zo goed doen.

Ga naar buiten

Non-stop binnenzitten, daar word je zo loom van. En daar heeft ook je concentratie onder te lijden. Zeg adieu tegen het namiddagdipje en trek er onder je middagpauze op uit. Wie in CampUspark woont en blokt in Hasselt, zit vlakbij de stad. Wandel eens langs je favoriete winkel en beloon jezelf voor het harde studeren. Of passeer op de markt en eet ’s avonds lekker vers in plaats van een opwarmmaaltijd. You can thank us later.

Be social

Blokken in Hasselt hoeft geen eenzaam gebeuren te zijn. Studeer samen met je kotgenoten in de keuken of trek naar de bib. Studeer je toch liever apart? Gebruik dan je pauzes om samen te koken op kot of even een terrasje te doen. Niets is zo leuk als even samen klagen, zagen en lachen.

Blokken in Hasselt: you can do it!

Klaar om te blokken in Hasselt en alles te geven? Met deze ontspanningstips haal je het beste uit je welverdiende pauzes. You can do it, veel succes!!!