Doe de test Doe de test

Welk type kot
past het best
bij jou?

Doe de test
kot huren hasselt
overzicht
24 april 2019

In welke cocktailbar in Hasselt drink jij je volgende cocktail?

Summer calls for cocktails. Nu de zomer er eindelijk aankomt, verlangen wij nog meer naar languit genieten van onze favoriete cocktail, liefst op het strand van Copacabana. Copacabana is misschien iets te hoog gegrepen, maar hey! In Hasselt drink je net zo goed de lekkerste cocktails. Wij zetten onze drie favoriete cocktailbars in Hasselt voor jou op een rij.

Koks & Tales

De roaring twenties zijn springlevend bij Koks & Tales. In de stijlvolle, gezellige cocktailbar in Hasselt centrum sip je van de meeste uiteenlopende cocktails. Van een Daiquiri tot een Old Fashioned of Pisco Sour. Nog een kater van gisteren? Ook de mocktails zijn een echte aanrader. Get ready to feel classy!

Schrijnwerkersstraat 9
Gesloten op maandag en zondag

Bruut

Geen idee welke cocktail het best bij je past? De cocktailwijzer van Bruut brengt raad. In deze hippe cocktailzaak vind je alle cocktailklassiekers – en meer! Staat je lievelingscocktail niet op de kaart, vraag er dan achter bij de bartender. Bruut is trouwens meer dan een gewone cocktailbar in Hasselt, want je geniet hier ook van the best burgers in town en heerlijke zoete aardappelfrietjes als extraatje.

Dorpsstraat 26
Open op vrijdag en zaterdag

El Sueño

Ola qué tal? Bij El Sueño waan je jezelf in het zonnige Ibiza in plaats van in een cocktailbar in Hasselt. Als een ware bohemien drink je hier zomerse cocktails of een heerlijk glas wijn. Kies bij een hongerke je favoriete Spaanse tapas van het menu! Na de cocktails zin om op stap te gaan? Naast El Sueño vind je Next Door, een danscafé met Latino vibes.

Fruitmarkt 24
Gesloten op maandag

Keuze genoeg, zoveel is duidelijk. In welke cocktailbar in Hasselt drink jij je volgende cocktail? En anders, see you at Copacabana?