Doe de test Doe de test

Welk type kot
past het best
bij jou?

Doe de test
kot huren hasselt
overzicht
06 december 2019

Maak je kot Christmasproof

Sinterklaas is terug naar Spanje, dus is kerstversiering officieel toegelaten. Hoe je kot Christmasproof maken, zonder dat je te veel ruimte verliest? Wij zorgen voor de nodige inspiratie. Kerstfreaks: let the madness begin!

Kerstballenrood en maretakgroen

Door typische kerstkleuren toe te voegen aan je interieur, lijkt het al meteen een beetje meer Kerstmis. Leg rood lakens op bed, kies voor gouden theelichtjes, leg donkergroene kussens in je zetel… Vervang foto’s door kerstkaartjes of plaats een kerstschilderij op je boekenplank. In heel wat winkels vind je – vermoedelijk al sinds september – de nodige decoratie.

Not your average Christmas tree

Een grote kerstboom is mooi, maar niet zo praktisch op kot. Ga voor een minivariant of kies voor een abstracte kerstboom. Denk aan een kerstboom uit washi tape, eentje uit houten plankjes of  een geprinte kerstboom op een canvas.

Kerstlichtjes overal

Eens je kerstlichtjes uit de knoop zijn, is kerstverlichting ophangen easy peasy lemon squeezy. Hang ze rond je bed, aan je deur of raam… Of steek ze in een grote glazen pot en zet ‘m op je bureau. Prop er nog wat kerstballen bij en check: you’re Christmasproof.

Pimp je ramen

De grote ramen van CampUSpark kan je perfect opsmukken met raamstickers, eigen creaties met raamstiften of sneeuwpray. Zolang je het terug van de ramen af krijgt, kan het! (Altijd Kerstmis, da’s een beetje té veel van het goede.)

Next level: dennengeur

Ben je een echte diehard? Koop een bus dennengeur voor het ultieme kerstgevoel. Of bak cinammon rolls in de gemeenschappelijke keuken en laat het hele kot naar Kerstmis ruiken…

Merry Christmas en veel succes met de blok!